ponedeljek, 12. marec 2012

Run away without leaving home...



Vsak potrebuje čas zase, čas ko se posvetiš le sebi, čas ko narediš nekaj zase, ko si sam v svojem svetu, s svojimi pravili. Srečen, svoboden! Ko čas zgubi svoj pomen in realnost postane brezčasna. 

Zame se to zgodi takrat, ko zaprem vrata svoje sobe, prižgem glasbo in začnem ustvarjati. Zadnje čase je moje veselje, strast in na nek način obsedenost polimerna glina-bolje poznana kot fimo masa.  Do sedaj sem svoje izdelke svetu predstavila le prek facebooka, sedaj sem se pa odločila, da je čas, da ta del mojega življenja dobi svoj kotiček. Kotiček, kjer vam bom lahko pokazala in povedala, zakaj tako rada bežim stran…pa čeprav le v svojo sobo!

Imejte se radi!

Jasmina

2 komentarja:

  1. Super blog... zelo so mi vsec tvoja "ustvarjanja" in mislim da mora vsak od nas najti nekaj kar ga popolnoma izklopi in mu da novih moci... pri meni je to fotografija in pisanje pri tebi pa ustvarjanje cudovitega nakita... veliko pozitivne, kreativne energije se naprej!

    Pozdrav, A.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala Anja! En od razlogov, da sem začela blogat je tvoj blog, ki je bil prvi katerega sem začela redno spremljat! Tudi tebi še naprej veliko modnega navdiha ter uspešnega pisanja:) Lp, Jasmina

    OdgovoriIzbriši