petek, 16. marec 2012

Vem, da danes bo srečen dan

Ni lepšega bujenja, kot da te sončni žarki pobožajo že v postelji. Sem takoj boljše volje, polna energije in nasmejana. In točno tako se je začelo današnje jutro. 
Dobra volja zjutraj je bila povezana tudi z uspešno zaključenim prejšnim dnem. Pozno v noč sem včeraj danes ustvarjala zapestnico. Igrala sem se s špagetki v rjavo-rdečih barvnih odtenkih. 


Nastala je zapestnica točno takšna kot sem si jo zamislila! Uspeh te zapestnice me je še toliko bolj razveselil, saj je celotna izdelana iz fimo mase in je kljub temu dovolj trdna. Oblika je rahlo valovita in lepo sede na zapestje. Notranji del zapestnice je rjave barve s teksturo.


Končno sem dobila tudi termometer za v pečico. Doma imamo namreč na gumbu, kjer naj bi bila temperaturna skala, izbrisane številke. Prejšnji mesec sem spraševala v vseh možnih bau bau trgovinah, merkurjih, zadrugah, itd. Pa so me le pošiljali iz enega odelka na drugega, se čudili in me gledali, kot da iščem nekaj kar ne obstaja. Nato mi je prijazni gospod iz Prometeja razložil, da tudi v njihovi trgovini tega ne prodajajo, ampak da ga lahko kupim v drogeriji Müller. In res sem ga dobila! Zdaj imam novega svetlečega prijatelja:


Upam, da ste tudi vi imeli nasmejan in uspešen dan. 

Imejte se radi!

Jasmina

1 komentar: