petek, 16. marec 2012

Po navdihu Lise Pavelko

Po obisku delavnice z Liso Pavelko sem mogla preiskusit svoje nove znanje in tehniko sutton slice. Meterijal, ki ga potrebuješ za to tehniko sem na srečo imela doma že pred obiskom delavnice, tako da se mi preiskušanje novega znanja ni poznalo v denarnici:) Najprej je nastala tale pisana plahtica, katera je potem kar cel teden ležala na mizi in čakala, da iz nje tudi kaj ustvarim. 

Sutton slice tehnika

In k sreči je novi izziv na strani Slovenskih polymer clay ustvarjalcih ravno tema "Po navdihu Lise", da sem se spravila k delu! Razmišljanje o tem, kaj bi naredila ni bilo težko, saj sem že prvi dan na Lisini mizi opazila "must do" zadevo!
Razlog moje navdušenosti nad njenim letošnjim projektom sega dve leti nazaj. Natančneje do meseca maja, ko mi je kolegica podarila Carmex balzam za ustnice. Ima neko čudežno formulo in pozdravi še tako razpokane, prepihane, pekoče ustnice. Od takrat je Carmex zvesti prebivalec moje torbice. Ampak... 

Res ima vpadljivo embalažo in zaradi nje sem pogosto vedno prejemala opazke, če se mažem z lepilom. In res je podobno lepilu! Tisti mali posodici, ki smo jo v vrtecu uporabljali in je vsebovalo lepilo z okusom po jagodah!:) Zato sem ponavadi nahitro opravila ritual mazanja in skrivala svoj zaklad v torbici. 

Do danes!! Sedaj se bo moj Carmex, ob kavi s prijateljicami, ponosno važil na mizi! Zakaj? Ker je dobil pisano oblekico:)) 


Balzam za ustnice z oblečenim pokrovčkom

Imejte se radi! 

Jasmina

3 komentarji:

  1. Super, Jasmina!
    Dober razlog, dobra izvedba in en krasen izdelek, katerega boš s ponosom lahko pustila na mizi. :)
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  2. Luštno. Lisina tehnika uporabljena na podoben način, kot to počne ona. Lepo ti je uspelo.

    OdgovoriIzbriši