sreda, 25. april 2012

Moj prvi swap

Na Izdelovalnici malih umetnin je potekal swap - izmenjava prstanov. Po krajšem premisleku sem se odločila, da sodelujem. Zadeva je zelo simpatična, ker do zadnjega ne veš komu boš poslal oziroma za koga si izdelal prstan ter tudi od koga ga boš prejel.
Najprej sem bila malo skeptična o sodelovanju, ker so punce takšne profesionalke in umetnice s polimerno glino, da me je bilo mčkeno strah, sram oziroma nisem bila sigurna vase. Po odličnem odzivu nad izdelki z vrtnicami pa sem se le opogumila in rdečemu prstanu izdelala vijolično prijateljico. Iz ostankov (ostankov NI!) fima pa sem naredila še majhne vrtnica uhančke z biserčkom na sredini.
Vse skupaj sem poslala Sandri, ki pravi, da so ji prejeti izdelki všeč-za kar sem zelo vesela:)


Sem se pa spet počutila kot novopečena najstnica, ki pred nabiralnikam čaka na pismo dopisovalke:) Jap, to je blo v času moje pubrtete zelo popularno in sem z največjim veseljem pisala in prejemala pisma! Sem že skoraj pozabila kako je, če te v nabiralniku čaka nekaj kar niso položnice, reklame ali opomini. 

In ja, mene je čakalo nekaj čudovitega. Prejela sem dva! prstana z nagajivimi pisanimi pikicami. Izdelala ju je Roberta, ki j profi v izdelavi s polimerno glino. Najbolj me je fasciniralo kako do potankosti sta prstana spolirana! Woow! Zdaj vidim, da bom mogla it na tečaj brušenja in poliranja!

Izdelava in foto: Roberta Mohar

S prvim sodelovanjem pri swapu sem zelo zadovoljna in komaj čakam, da pride mesec maj in s tem nov swap.

Lepo se imejte!


Jasmina

4 komentarji:

  1. Saj res, kako krasni so bili časi, ko so v nabiralniku še čakala pisma in paketki dopisovalk!! Dobro, da si se opogumila. Se je obojestransko splačalo!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prav zabavno je bilo zjutraj čakat poštarja, da pride:) Sedaj se ga veselim le kadar kaj naročim po pošti;)) Tudi jaz sem zadovoljna s swapom in res komaj čakam naslednjega:)

      Izbriši
  2. Kje so ti časi! Čudovit prstan in uhančki, dobila si pa čudovito darilo.
    Lep dan!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mogoče bi mogle spet zbudit otroka v sebi in se malo dopisovati-tko za foro:)) Lep dan tudi tebi!

      Izbriši