torek, 28. februar 2017

°RANGO, terapevtski center!°

Mesec dni nazaj, se je v Trbovljah odprl terapevtski center RANGO. Center ravnovesja, kjer vam slikajo avro, vas po "kitajsko zmasirajo", ukvarjajo se z reikijem, obenem pa imajo na voljo tudi izdelke, ki delujejo na naše energetsko stanje, kot so kristali, orgoniti ter izdelki svete geometrije. 

Seveda sem mogla preverit kakšno "konkurenco" je dobila Čudežna dežela! Priznam, da je Rango od sedaj naprej moja druga najljubša trgovina, takoj za Čudežno deželo. Barve, energija ter pozitivne vibracije so me povsem očarale.

...in na poličkah najdete tudi nekaj kosov mojega nakita! ;) 


Zanimalo me je tudi kako poteka slikanje avre, kakšna je moja avra, kje mi (če mi) uhaja energija ter kam jo usmerjam premalo.

∞ KAJ JE AVRA? ∞
Avra je elektromagnetno polje, ki kot zaščitni plašč obdaja vsa živa bitja. Varuje nas pred izgubo življenjske energije, pa tudi pred vdorom škodljivih energij v organizem. Avro sestavlja sedem slojev različnih barv. Vsak sloj je energetsko povezan z ustreznim energetskim centrom ali čakro (izraz izhaja iz Indije) in ustrezno žlezo z notranjim izločanjem. Čakre prevajajo energijo, so majhni vrtinci, ki se zelo hitro vrtijo, našemu telesu pomagajo pri povezovanju z univerzalno, vesoljno energijo, ki se pretaka po telesu.Vse psihološke in fizične težave se začnejo, če je naše energetsko polje neuravnovešeno. Če je v našem telesu zadostna količina energije in če je le ta uravnovešena, takrat imunski sistem deluje optimalno.


KAKO POTEKA SLIKANJE?
No konicah naših prstov se končajo oziroma začnejo meridiani (energetski kanali po katerih potuje življenska energija). Ko vstavimo prst v kamero se v njej sproži foton iz prsta pa se odbije elektron iz energijskega polja okoli prsta. Na ta način dobimo žarčenje okrog prsta. Slikamo vsak prst posebaj, Programska oprema iz posamičnih slik sestavi celetno energijsko sliko človeka - avro. Kamero uporabljajo v večjih ruskih bolnicah in je v Rusiji priznana s strani ministrstva za zdravje. 


Vam zaupam nekaj mojih rezultatov, ki so me, navkljub moji raztresenosti in zmedenosti zadnje čase, povsem presenetili. Menda sem povsem uravnotežena!

Moja avra ima sklenjeno energijo, brez lukenj, kar pomeni, da je energija povsod pretočna in ima moje telo zaščito pred vdorom zunanjih negativnih energij. Energija je povečana na predelu trtice, predvidoma zaradi preveč sedenja. V času slikanja pa sem čutila tudi rahel prehlad, kar nakazuje tudi povečana energija na grlu.

Položaj prve korenske čakre, ki je na sliki obarvana rdeče, nam pove prizemljenost osebe. Goran pravi, da iz rezultatov sodeč sem prizemljena, kar je zelo pomembno saj je le-ta temelj vseh ostalih.  

Tretja čakra solarni pleksus rumene barve nam kaže center osebne moči, impluzivnosti ter naš odnos do volje. Ko solarni pleksus ni uravnovešen lahko čutimo izgubljenost, pomanjkanje zaupanja vase, pojavi se nam lahko občutek, da nimamo nadzora nad svojim življenjem in depresija. Na podlagi moje velike rumene kroglice pomeni, da jo imam dovolj volje v življenju. Upam, da vedno ostane na tem mestu! 

Čakra, ki je sicer v mejah normale uravnovešenost, vendar najbolj izstopa je srčna čakra zelene barve. Srčna čakra je center ljubezni, sočutja in duhovnosti. Ta center nam omogoča da ljubimo sebe in druge, da sprejemamo in dajemo ljubezen. Če je extravertirana pomeni, da imamo veliko ljubezni do ostalih in malo manj do nas samih. Torej moram se imeti bolj rada! Sama sebe!

Temno modra kroglica predstavlja naše tretje oko, ki je center intuicije, svetlobe in duhovnih energij. Omogoča nam odstranitev sebičnosti in negativnih misli. Preko tretjega očesa, se lahko povežemo z višjimi bitji, kanaliziramo njihove modrosti in se povežemo s svojim Višjim Jazom. Ko ta čakra ni uravnovešena se bojimo uspeha in smo egoistični. Goran pravi, da mi moja intuicija dela odlično, da sprejemam mnenja drugih, obenem imam pa tudi svojega in se ga držim.

Kitajska tradicionalna medicina uporablja teorijo petih elementov (les, ogenj, zemlja, kovina, voda). Vsak element ima polni in prazni organ. Čustva, ki vplivajo na elemente pa so jeza, veselje, naklonjenost, žalost in strah. Na podlagi izvidov svetujemo na katerih čustvih so potrebne določene spremembe oziroma s katerimi čustvi se je potrebno soočiti.
Pretok energije čez večino meridianov imam zadovoljiv, le na jetrih je preveč energije. Jetra so povezana z elementom lesa, čustvo ki nadzoruje pretok je pa jeza. Torej nekje v meni je neizražena jeza. Nehite me jezit!

Najbolj me je presenetil rezultat jin in jang energije, torej razmerje med žensko in moško energijo organov. Če je premalo jin energije, se pokažejo znaki bolezni, kot so vznemirjenost, vročina in močan krvni obtok. V kolikor je premalo janga, je človek utrujen, ga zebe ga in ima slab krvni obtok. 
Slikanje je pokazalo, da imam 51% moške in 49% ženske energije. Goran mi je obrazložil, da je to odstopanje minimalno ter da se neravnovesje obravnava pri razmerju večjem od 40-60.
Sama sem si to interpretirala, da se bolje znajdem s kladivom in žeblji v roki, kot s kuhalnico! ;)

Na podlagi celotne analize mi je pokazal pokazal akupresurne točke, ki s stimulacijo pomagajo uravnati pretok energije. Na podlagi rezultatov pa je naredil tudi "plan" masaže, torej kateremu delu telesa se bo posvetil bolj podrobno, da enegija v mojem telesu steče tako, kot mora! Vam poročam kako bo po masaži ;)

Pozitivne energije nama na slikanju definitivno ni manjkalo!Čudežen pozdravček, Jasmina

Ni komentarjev:

Objavite komentar