torek, 13. december 2016

°Novoletna deavnica!°

Earth without art is just "eh"! 

Nič ni lepšega, kot narediti nekaj sam. In kot sem vam obljubila, bo letos še ena ustvarjalna delavnica! Božično novoletni čas je pred nami in verjetno se tudi ve obremenjujete s tem, kaj podariti svojim bližnjim. Mislim, da so najlepša darila narejena doma. Tista iskrena in v katere vložite nekaj truda. 
Na delavnici bomo izdelali ogrlico v novoletnih barvah in vzorčku. Obenem pa bomo naredile še 4 pare uhančkov, ki jih boste lahko podarile za darilo! 


Delavnica je namenjena vsem, ki ste željni ustvarjanja. Predhodno znanje ni potrebno. Na delavnici dobite ves potreben materijal, končni izdelek delavnice pa boste odnesli s seboj domov. S seboj imejte le dve latex rokavički! Če katera že ustavarja iz fimo mase pa je zaželjeno, da orodje prinese s seboj (pašta mašina in nožki).

Poleg novega znanja, boste dobili tudi darilce ter v času delavnice pa lahko udeleženke izkoristite tudi 15% popust na vse izdelke v trgovini! 
Ustvarjali bomo 19.12.2016 ob 17h v Čudežni deželi (Cesta zmage 37, Zagorje). Cena delavnice je 20€. Število mest je omejeno, zato se je na delavnico potrebno prijavit na email naslov: jasmina.drolc@gmail.com 
Za vse dodatne informacije sem vam na voljo preko emaila ter telefona 041 328 219.Čudežen pozdrav,

Jasmina

1 komentar: