petek, 12. avgust 2016

°Čudežna dežela je spraznila poličke...°


Po čudovitem dopustu na morju sva v ponedeljek s Frido čofnili v Čudežno deželo. Počila je cev v wcju in voda je hitro napolnila prostor.  Hvala hitri reakciji delavca komunale in prijateljev, s kupom brisač in pozitivno energijo, da smo ustavili in pobrisali vodo, dvignili omare ter odstranili vse izdelke.

Priznam, da se mi je v tistem trenutku zrušil svet. Dve leti truda je bilo namočenega. Po glavi so mi letele resnično čudne misli in premlela sem vse možne scenarije. Kot sem že napisala, vse stvari se zgodijo z razlogom in tudi poplava se je očitno mogla. Odločitev je padla.  

Moja pisana in barvasta Čudežna dežela se poslavlja....


...in prihaja nova Čudežna dežela! JA! Trgovina bo dobila novo podobo, nove izdelke in novo energijo!

Saj veste, ko vam življenje servira limone, pojdite po gin in tonik in si privoščite kozarček! En mesec se že igram z mislijo o prenovi prostora. Čutim, da rabim spremembo tako jaz, kot tudi sama trgovina. Vendar sem kar odlašala in prestavljala datum začetka prenove. Nesrečna popolava mi je tako dala le spodbudo in "brco v rit"!
Plan prenove je zrisan, barve izbrane in spreji nakupljeni! Komaj čakam, da vam poročam in pokažem novo podobo!

Kdaj točno se bodo odprla Čudežna vrata vam sporočim.



Čudežen pozdravček,

Jasmina

4 komentarji:

  1. Oooooooo, nova podoba! Se že veselim novih barv. :)
    Srečno s prenovo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Pošiljam ti vso pozitivno energijo in skupaj bomo pisali NOVO ZGODBO, Čudežne deželice. Naj se vse dobro "izteče". Se VIDIMOOOOO :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo, da ste s tako pozitivno energijo sprejeli izziv. ja, res je. Nič se ne zgodi slučajno, vse ima svoj namen. Pa srečno pri prenovi.

    OdgovoriIzbriši
  4. Lepo, da ste s tako pozitivno energijo sprejeli izziv. ja, res je. Nič se ne zgodi slučajno, vse ima svoj namen. Pa srečno pri prenovi.

    OdgovoriIzbriši