nedelja, 16. marec 2014

°Delavnica s Sylvie Peraud!°

Sylvie me je popolnoma navdušila. Njeni izdelki so fantastični, triki, ki nam jih je pokazala bodo prišli še kako prav in s končnimi izdelki sem več kot zadovoljna!
Slike so iz dveh delavnic in sicer na prvi smo izdelovali "raku obesek" na drugi pa "mozaik uhančke".






 




Na delavnici se nam je zgodila tudi manjša nesreča in sicer nas pečila ni ravno ubogala. To pa je posledica pečenja na 170°C ;)



Sama sem se odločila, da namesto obeska izdelam uhančke. Tako so na obeh delavnicah nastali zeleni uhančki ;) Jap, tudi mimo zelene barve ni šlo ;) Moji končni izdelki:







Renatini, Špelini in moji uhančki na kupu :)




Nekaj Sylvijinih izdelkov. Njeni kosi so dovršeni do potankosti in ob vsakem kosu lahko samo gledaš z odprtimi usti in se sprašuješ "kako za vraga je to narejeno?"








Resnično je bilo zabavno brskati med njenimi izdelki...in BUM! Zaljubila sem se v prstanček, ki je mogel pač z menoj domou. Bila je težka odločitev kateri kos vzeti, ampak ta me prav privlačil. Tako sem sedaj ponosna lastnica izdelka, ki ga je izdelala Sylvie ;)





Me and Sylvie Peraud
Medtem, ko so se naši izdelki pekli sem pokukala tudi na Donnino delavnico in se navduševala nad njenimi uhančki ;) ;)








Art trade nas je tudi lepo presenetil in nam vrednost delavnic povrnil v materijalu, ki smo si lahko izbrale v njihovi trgovini. Priznam, da sem si za 90€ nakupila tudi nekaj takšnih stvari, ki si jih drugače pač nebi privoščila. Torej Art trade NAJLEPŠA HVALA za delavnice in povračilo ;) Super ste!


Delavnic pa sem se veselila tudi zato, ker sem srečale vse moje punce, ki tudi ustvarjajo iz polimerne gline in smo končno tudi v živo kakšno rekle. Z Renato smo se predhodno dogovorile tudi za menjavo uhančkov. Jaz sem njej naredila sončnice, sama pa sem ponosa lastnica teh simpatičnih jabolk! Renata je resnično mojstrica miniatur in te uhačke bom res ponosno nosila ;) Hvala! 


Moj dragi pa se je udeležil slikarske delavnice z Letizio Barbieri. Na začetku je imel malo treme, ker ni še nikoli slikal. Trema je resnično hitro minila saj je Letizia zelo sproščena in simpatična učiteljica. Končni izdelek mojega slikarja pa je čudovit! Mislim, da je odkril svoj skriti talent! 

Izdelki Letizie








Zadovoljna z končnimi izdelki celotnega tedna!



Bodite čudovito!

Jasmina

4 komentarji: