četrtek, 11. oktober 2012

Polymer clay on fashion week in Lviv

Končno dokaz, da polimerna glina ni le plastelin, s katerim otroci v vrtcu izdelujejo palčke ter rožice. 

Nakit iz polimerne gline je bil predstavljen na Lvivskem Fashion weeku, katerega sem si ogledala prejšnji teden. Designer Petro Nesterenko-Lanko je v sodelovanju z umetnico Kateryno Karot na modno pisto poslal pravo pašo za oči. 
Kolekcija oblačil je zelo sproščena, tradicionalna ter obenem narejena za modernega moškega. Velik poudarek je bil na dodatkih, tako na torbah, čevljih ter pasovih kot tudi na nakitu, ki je modele naredil še bolj simpatične. 


Modeli v backstage-u pripravljeni na odhod po modni reviji:

 
Modeli na sprehodu po pisi:


 
Izdelke sem si po reviji ogledala tudi od blizu. Čeprav nakit tehnično ni zahteven, mi kot celota deluje dovršeno in zelo estetsko. Všeč mi je kombinacija barv ter različnost oblik. Dodaten plus pa bi dodala še večplastnosti ogrlic, ki k celotni podobi prispeva piko na i. 


Vam je nakit všeč? Se vam zdi, da je primeren za modno revijo?


Smejte se!

Jasmina

4 komentarji:

 1. waauuuu sam nevem če mi je všeč kako je bil predstavčljen... ma nakit je ok... ma nevem nekako mi ne paše skupaj. Sicer pa vsak ima svoj okus a ne :)

  Slike so pa super

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Tud men se zdi, da z nekaterimi oblačili nakit ne gre skupaj, vendar so mi po večini kompatibilni! Oblačila so mi huda, bi jih tudi sama nosila:D V živo so bili modeli s temi zapestnicami in ogrlicami res simpatični ;))

   Izbriši
 2. meni je nakit sicer fajn,
  amo moški s takim takitom, sori, to mi pa ne gre

  OdgovoriIzbriši
 3. Meni je pa celoten kontekst ful na mestu....

  OdgovoriIzbriši