ponedeljek, 03. julij 2017

°Ustvarjalka tedna: Nakit Adorable!°

Pod imenom Nakit Adorable ustvarja Mateja Hafnar. Ustvarjanje je že od malega del njenega življenja. Ustvarjala je iz različnih materialov, od klesanja gline, izdelave slik iz lesa, ipd., vedno pa je največ časa namenila izdelavi nakita. Sprva je ustvarjala predvsem zase in za darila. Pred letom dni pa je po nagovarjanju prijateljic in sodelavk, ki so nakit sprejele z navdušenjem, hobi prerasel svojo osnovno dejavnost in tako se sedaj ukvarja z izdelavo nakita tudi za druge.

Vsak kos je ročno sešit in je unikaten. Osnova izdelkov je povoščena bombažna vrvica, sešita skupaj v različne oblike na katero so za popestritev dodani različni dodatki: kamni, perle in polimerna masa. Verižice so bolj bogate in udobne za nošenje ter so različnih velikosti in oblik. Poleg nakita pa izpod njenih rok občasno nastajajo tudi drugi različni izdelki od ljubkih šatuljic, obeskov, torbic ter izdelkov za otroke, predvsem za male gospodične.

Najraje izdeluje po naročilu, ki ji vedno predstavlja nov izziv. Idej ima veliko, saj lahko čisto v vsem najde inspiracijo.

Njeno ustvarjanje lahko spremljate na Nakit Adorable.


Čudežen pozdrav, Jasmina

Ni komentarjev:

Objavite komentar