torek, 13. junij 2017

°Ustvarjalka tedna: Type right err!°


Za znamko Type right err se skrivajo črne in bele modne lepotice iz kvalitetnega organskega bombaža in sočnimi angleškimi citati v fontu pisalnega stroja, ki jih ne boste našli nikjer drugje.
 Ker so tako zelo življenjski, so citati pomenljivi že sami po sebi, hkrati pa puščajo odprt prostor za interpretacijo, ki je najbližja prav vsakemu posamezniku. Tako je vsak Type right err dizajn brezčasen, klasični črna in bela barva pa prispevata k večji praktičnosti pri kombiniranju z ostalimi kosi, ki se znajdejo v vaši omari.
Domiselne Type right err kreacije so za tiste pogumneže, ki uživajo, če lahko oblečejo nekaj bolj provokativnega in z dvoumnimi citati izzivajo mimoidoče. Originalnost pač ne bo nikoli iz mode.

Avtorica vseh citatov in lastnica znamke Type right err je Minca Zupanc iz Ljubljane, ki je že od nekdaj zakopana v svoje misli, bodisi v obliki dnevnika, ki ga piše že od otroških let, pa vse do bolj zrelih verzov, sestavkov, pesmi in še kaj. In ker si vse že dolgo zapisuje, je zelo spontano nastala tudi blagovna znamka TYPE RIGHT ERR (besedna igra na angl. besedo 'typewriter' = pisalni stroj), ki je s pomočjo pisalnega stroja, na katerega tudi zelo rada tipka, lani spomladi na trg poslala zanimive končne kreacije, ki se ponašajo s kakovostnimi materiali in dovršeno embalažo.

Če ste med bolj zahtevnimi glavami, ki se pri oblačenju ne zadovoljijo zgolj s povprečnim, vam bodo Type right err kreacije dobro začinile življenje.

Citati, med katerimi lahko izbirate:
*Intelligently arrogant
*I like reading. Mostly people.
*If my time is your waste, let's both re-cycle.
*Legal Opiate Versus Emotions (L.O.V.E.)
*My heart needs bloody food!
*Sarcasm is my mental orgasm
*Mr. Whole World is my servant.
*Art is that hungry beast outside the human cage.
*Seriously entertaining
*Your killer thoughts are your best pain-killers.


Čudežen pozdravček, Jasmina

Ni komentarjev:

Objavite komentar