ponedeljek, 21. december 2015

°Ustvarjalka tedna: Eva Mazi!°


Eva Mazi je diplomirana industrijska oblikovalka, po diplomi pa se je izpopolnjevala v Izmiru v Turčiji, kjer se je najbolj posvetila modnemu oblikovanju. Njena je modna blagovna znamka evamazi, za katero veliko večino kosov sama izdela od začetka do konca.

Letošnji december pa je še posebej namenila otrokom. Tako je nastala mini blagovna znamka EM unikatni izdelki, ki združuje unikatne izdelke za dom, vrt, prisrčna darila, ljubke igrače, unikatna oblačila za najmlajše, družabne igre, dodatke za posebne priložnosti…

Rdečo nit, ali pa kar ključno vlogo, v em unikatih ima 21 živalc. 21 avtorskih ilustracij, nekatere vesele, ljubke, navihane, začudene, ene malo lumpaste, nabrite... Ene bolj priljubljene med fanti, druge bolj razveselijo punčke in punce. Ampak živalce so tudi za odrasle!

Torej, živalce se v EM unikatih pojavljajo na različnih izdelkih; na oblačilih za otroke, igralnih kompletih- naprimer Kuharski komplet, darilih, igrah, izdelkih za dom, predvsem pa so tudi samostojne pojave- Dvojčki!

Poiščite jih na facebook strani: https://www.facebook.com/EM-unikatni-izdelki-1671878306425016/
  

Čudežen pozdrav, Jasmina

2 komentarja: