torek, 29. april 2014

°Silver!°

Dobila sem nalogo izdelat prstanček za maturanstki ples simpatične Deje. Za ples si je izbrala sivo srebrno oblekico in detalj turkirne nohtke.
Ker je bolj zabavno narediti tri različne verzije, kot pa samo enega, sem Deji dala težko nalogo, kateri prstanček bi imela.

Kateri je pa tebi najbolj všeč?










 

Bodite lepo,

Jasmina

sobota, 26. april 2014

°Prvič!°

Včeraj sva prvič uradno prestopila prag NAJINE trgovine. V bistvu trenutno še ne čutim neke navezanosti moje/najino, ker je prostor preveč industrijski in hladen. Komaj čakam, da ostranimo omare, prebarvamo stene in naredimo trgovino domačo in toplo!
 
Arhitektka Laura je premerila celoten prostor po dolgem in po čez (misli, da celo diagonalno:)) in sedaj jo čaka risanje ;) Komaj čaaakaava na rezultat! <3 

Fotografije trgovine prilagam zato, da boste vedeli, kaj vse se bo spremenilo ;)

Čudežna dežela je locirana v samem središču zagorja. V bližini je tržnica, cvetličarna in slaščičarna (pomemben podatek, kadar bo padel nivo sladkorja!) ;). Nasproti je pošta, kar pomeni, da bodo vsi paketki hitro oddan. Poleg velikosti, lokacije pa ima trgovina tudi dve veeeliiki izložbi <3 Popolno, ne?







 

 Trgovino smo "zaprli" pred radovednimi učkami mimoidočih :)









 


Midva sva presrečna, da se končno dogaajaa!! ;))


 In padla je tudi odločitev, da bo v trgovini prepovedan samo borovničev sladoled ;) ;) 


Imejte se čudežno,

Jasmina in Blaž

četrtek, 24. april 2014

°Čudežna dežela!°



°VSE POTI SO PREMAGLJIVE, ČE PO NJIH STOPAŠ S PRAVO OSEBO!°

Uresničuje se mi velika želja in sicer imeti svojo trgovino z unikatnimi izdelki. Prostor, kjer bom lahko na ogled postavila svoje izdelke, kjer bom lahko ustvarjala in kjer se boste lahko prepustili domišljiji tudi drugih ustvarjalcev.

S partnerjem ustvarjava najino ČUDEŽNO DEŽELO v Zagorju ob Savi, v središču mesta. V trgovini boste našli najrazličnejše unikatne izdelke slovenskih ustvarjalcev. Priložnost po uspehu želiva dati tako uveljavljenim kot tudi še neuveljavljenim ustvarjalcem, da jih spoznate tudi vi.
Čudežna dežela bo pisana dežela, dežela, kje boste pozabili na vsakodnevne skrbi in našli zase ter svojo dušo tisti izdelek, ki vam bo polepšal dan!

Želiš biti tudi ti del čudežne zgodbe?

Čudežna dežela išče ustvarjalce z vseh področij, da skupaj ustvarimo pravljico. Prijave za sodelovanje s komisijsko prodajo vaših izdelkov sprejemava na email naslov: jasmina.drolc@gmail.com. V prijavi opiši svoje ustvarjanje, vsaj 5 fotografij vaših izdelkov, priložite pa lahko tudi povezavo do vaše spletne strani.


Imejte se čarobno, 

Jasmina