ponedeljek, 07. julij 2014

°Ustvarjalka meseca: Brlogarka!°

Renata Medved ustvarja pod imenom Brlogarka, ki je nastal kot posledica besedne igre z njenim priimkom, ko je začela pisati svoj blog.

Svojo ustvarjalno pot s polimerno gline je začela z izdelovanjem miniaturnih slaščic. Izdeluje povsem realistične tortice, ki lahko krasijo tudi vaše ključe. Svoj navdih črpa v naravi in poskuša delček nje prenesti v svoje izdelke. Njen nakit odlikuje prepoznavna rdeča nit in sicer dodatki v obliki miniatur, ki popestrijo garderobo in polepšajo dan.

V Čudežni deželi boste našli njeno mormarsko kolekcijo nakita Tortuga, poletno-morko Bali, naravno Amazonija in imitacijo lesa Woody ter miniature v obliki tortic, sadja in piškotkov, ki se odlično obnesejo na ključih in ušeskih.

Njeno ustvarjanje najdete na njeni facebook strani: https://www.facebook.com/brlogarka?fref=ts
Izdelki iz kolekcije Tortuga so na voljo z rešilnim jopičem ali s sidro. Izbirate pa lahko med malimi, srednjimi , visečimi, polvisečimi uhani, okroglim in kvadratnim prstanom, zapestnico in različnimi ogrlicami!<3 Na plaži kolekcije Bali najdete morsko zvezdo ali polžka!
 
V Čudežni deželi ter na facebook strani Čudežne dežele do 13.7.2014 poteka nagradna igra v kateri lahko z malo sreče dobite uhančke in prstan, ki so nastali pod Brlogarkinimi prsti! <3

 


Čudežen pozdrav,

Jasmina

Ni komentarjev:

Objavite komentar