torek, 01. julij 2014

°Ustvarjalci Čudežne dežele devetič!°

URŠKA BAHČIČ: Ko misel seže do želje in ko se želja izpolni v obliki sreče...ko vzorčki blaga švignejo pod njene roke, ko ga škarjice razrežejo, oblikujejo in spet sestavijo v novo dimenzijo povezano z barvastimi trakci, gumbki, sukančki, spenčki, drukarčki, volančki, kamenčki,...nastanejo čudoviti izdelki! Vsi materiali, ki jih uporablja za svoje izdelke so naravni in reciklirani, človeku in okolju prijazni.

Oblačila za male in malo večje princeske, tudi male prince!


NATAŠA DETIČ: Nataša je ustanovila lastno založbo Ocean. Pester in raznolik program vsebuje: kakovostne slikanice za otroke, izbrane poučne knjige za otroke, najstniško literaturo, leposlovje in stvarno literaturo za odrasle (izvirne in prevodne izdaje). Vse knjige založbe Ocean so videti čudovito, saj so narejene z ljubeznijo in spoštovanjem do knjig in njihovih ustvarjalcev ter z upoštevanjem najvišjih uredniških, jezikovnih in oblikovnih standardov.

Dobra volja serijsko – v vseh izvodih!CLAUDIA MARKEZI: Marquiseti - hiška ustvarjalnosti na koncu mavrice, kjer se prepleta ustvarjalnost in kraljuje pisana domišlija. Igrivi izdelki iz različnih materijalov so narejeni ročno in z veliko ljubezni.

Pisani izdelki v katere je vložene veliko ljubezni in pozitivne energije <3 


ŽIVEC MARKO in TINA KRANJC: Fajn Bicikl leseni metuljčki – Fajn Bicikl wooden bow ties

Živeti z naravo, črpati njeno bogastvo in navdih je privilegij. Znanje in ljubezen do lesa se je prenesla iz pradedka na dedka in dalje na Tininega očeta in tako že od kar pomni izdelujejo različne izdelke iz lesa (lestve, klopi, mize, stole). Sedaj vam ponujamo Fajn Bicikl metuljčke, unikatne in narejene po želji naročnika. Možno je izbrati barve, les in samo obliko metuljčkov. Vsak izdelek tudi skrbno zabeležimo in mu damo svojo unikatno številko izvedbe. Izdelali so tudi leseno kolo imenovano Fajn Bicikl.

S stilom po mestu! 


Imejte se radi, 

Jasmina

1 komentar: