nedelja, 06. julij 2014

°Ustvarjalka meseca: Fina Bepina!°

Joža Zornik je upokojenka, ki se je našla v ustvarjanju! Z velikim veseljem se preizkuša na različnih področjih, največ s servetno tehniko na različnih medijih. Izdeluje lesene in kartonaste škatlice, pladnje ter ogrlice iz poservetkanih lesenih kroglic. Prav tako se preiskuša z drugimi mediji ustvarjanja kot je filc, blago in papir!

Njeno ustvarjanje najdete tudi na njeni facebook strani:  https://www.facebook.com/fina.bepina.7

Izdelki Fine Bepine so v tednu od 30.6.2014-6.7.2014 v ČUDEŽNI DEŽELI znižani za 20%!

Fina Bepina ustvarja tudi čudovit nakit! Vijolični kompletek je narejen iz barvanih lesenih perl ter vatiranih perl obdelanih s servietno tehniko. Uhančki so peresno lahki, zato so idealni tudi za tiste dame, katere se ne počutijo dobro z visečimi uhančki! <3Škatla ter ogrlica s Klimtovim drevesom življenja! Škatlo lahko uporabljate za shranjevanje nakita kot tudi lično dekoracijo v domu. Ogrlica je obdelana na obeh straneh <3

Šatulja z motivom Klimtove Adele. Šatulja se zapira na magnet in je resnično natančno izdelana. Pregradni prostori se lahko razporedijo po želji oziroma jih lahko povsem odstranite.


Škalti z mucki sta primerni za shranjevanje različnih stvari. Škatli sta pobarvani z barvo ter obdelani s servitno tehniko. Vanje lahko spravite kakšno svojo skrivnost ali pa podarite za darilo <3

Šatulja za nakit ali kakšne druge drobne izdelke polepša prav vsak prostor! Šatulja se zapira na magnet in je resnično natančno izdelana. Pregradni prostori se lahko razporedijo po želji oziroma jih lahko povsem odstranite.

Želite biti v stilu tudi v kuhinji? Potem za vas idealna škatla za čajne vrečke. Škatla ima na vrhu steklo, tako da lahko brez odpiranja vidite njeno vsebino. 
Čudežen pozdrav,

Jasmina

1 komentar:

  1. Res krasni izdelki! V šatulje sem se čist zaljubila <3

    OdgovoriIzbriši