ponedeljek, 23. junij 2014

°Ustvarjalci Čudežne dežele sedmič!°

JANJA PRIVERŠEK: Pod imenom JP design se skrivajo unikatni modni dodatki in dodatki za dom. Izdelki so unikatni in ročno izdelani. Poudarek je na vzorcih in teksturah, pomembni so kvalitetni materiali in inovativen dizajn, prav tako pa ima vsak izdelek svojo zgodbo. Avtorski vzorci so na tekstil prenešeni v tehniki sitotisk, včasih pa zaživijo tudi v obliki idrijske čipke. Poleg dekorativnosti je zelo pomembna tudi uporabna vrednost izdelkov.

Idrijske čipke za vsak dan! 


DAMIJANA BRAČIČ: Na njeno ustvarjanje s polimerno glino vpliva pravljični, fantazijski svet, ki je poln vil, škratov in drugih bitij. S svojimi izdelki želi v ljudeh vzbuditi zanimanje za vse drobne, očem skrite stvari in skrivnostna bitja okoli nas, ki so tako del narave kot smisel življenja. Njena vrlina je tudi filigransko izdelovanje detajlov in najlepši so začudeni obrazi ob pogledu na izdelek. Nekateri izdelki imajo pridobljen certifikat ART&CRAFT of Slovenija. Izdeluje vam konfete ali dekoracijo za torte ob vsaki priložnosti. Najpogosteje pa se zadnje čase pojavlja poročni kipec.

Vile vas ponesejo v prav poseben pravljični svet!  


TJAŠA KORBAR: Obožuje srednji vek, pisane barve in ustvarja pod umetniškim imenom Sedem Sanj. Obožuje recikliranje embalaže, šivanje filca, izdelovanje voščilnic in vodenje delavnic.

Reciklirano s srcem za novo uporabo!


SIMONA PODLESNIK: Najprej je ustvarjala za svojo štručko, ko je bila še v trebuščku, nato pa so izdelki odšli na potovanje.Vsak izdelek nosi svojo misel, razmišljanja, čustva, da osreči ljudi. Pravi, da niti življenja vpleta v niti izdelkov ter jih zavije v topel objem.

Resnično prikupni izdelki za vsakega malega škratka!


Šeee neekaaj novih ustvarjalcev se nam je pridružilo ;)

Lep pozdrav, Jasmina

Ni komentarjev:

Objavite komentar