torek, 10. junij 2014

°Ustvarjalci Čudežne dežele petič!°

NATAŠA POVŠE: Ustvarja pod imenom VIJO. Izdeluje raznovrstne unikatne izdelke iz usnja, blaga in polstene volne. Izpod njenih rok nastajajo denarnice, nakit, torbice, punčke, krilca ter razni okraski.

Čudovito darilo, ne?
 
ŠPELA ZUPAN:  Zaljubljena je v papir in vse kar je povezano z njim. Začelo se je z novoletnimi čestitkami, ki jih je delala kot dekle in preraslo v veliko več. Tako sedaj ustvarja rokovnike, beležke ter albume. 

Da bodo vsi najboljši recepti na enem mestu! JOŽA ZORNIK: Ustvarja pod imenom Fina Bepina. Z velikim veseljem se preizkuša na različnih področjih, največ s servetno tehniko na različnih medijih, izdeluje nakit iz perlic, broške iz satenastih trakov in organce, v zadnjem času se spoznava s filcem in papirčkanjem.

Šatuljice, da bo nakit vedno na varnem ;) 

 


NINA GUMZEJ: Pod blagovno znamko CaTniNaS lahko najdete izdelke živih barv in nenavadnih oblik, zanjo pa osebo, ki je preprosto zaljubljena v drugačne, neobičajne stvari in seveda mačke.
Moda in estetika sta od nekdaj imeli pri njej pomembno vlogo, še najbolj pa so jo in jo še vedno pritegnejo stvari, ki so drugačne od občajnega.

Pisano in mladostno! Ravno prav za poletni čas!


Čuuudeežeeen daaan želiim!!!

Jasmina

Ni komentarjev:

Objavite komentar