ponedeljek, 09. junij 2014

°Ustvarjalci Čudežne dežele četrtič!°


DRIJA MAROVT: Ustvarja drobna DARilca, ki ogrejejo dušo in dom. Rada ima lepe, igrive ter cart stvari in takšni so tudi njeni izdelki. Največ dela ploščice in magnetke iz das mase, posebej pa uživa ob izdelavi nakita iz bakra ter izdelovanju bralčic in angelc. Idej ima še veliko in komaj čaka, da jim da obliko.

Magnetki in ploščice, ki polepšajo vsak dom! 

 
TINA VERBIČ: Je nasmejana, zaljubljena v življenje, knjige, pisane barve in sladoled, s kančkom otroške nagajivosti in obsedena s pentljami vseh barv, oblik in velikosti.Ustvarja tako z volno kot tudi s papirjem!

Popolno darilo za novorojenčka!


BOŠTJAN SINKAR: Oče in sin izdelujeta ročno narejene in unikatne lesene izdelke za vse generacije. V njuni delavnici nastajajo različne servirne posode, pladnji, stojala za telefon in steklenice, kot tudi pisani izdelki za naše najmlajše!

Les je lep! 


MARINA MLAČIĆ: Ustvarjalka, ki s posodobljeno tehniko nadaljuje babičino že pozabljeno ustvarjanje dišečih košaric. Nekoč so se te košarice uporabljale zgolj za lepe vonjave v omarah, danes pa so lep in dišeč dekorativni izdelek, ki popestri vsak prostor in je pravo darilo za vsako priložnost.​

 Najino trgovino že odišavljajo te prikupne košarice!Šeee čiisto malo in Čudežna dežela bo odprla svoja vrata! Juuhuu! ;)

Lep dan želim!

Jasmina

Ni komentarjev:

Objavite komentar