četrtek, 05. junij 2014

°Ustvarjalci Čudežne dežele 2!°


DUŠANKA SIRŠE: Ustvarjanje s filcem je odkrila, ko je želela svojima otrokoma narediti nekaj unikatnih igrač za njuno kuhinjo. Od takrat naprej se ne more ustaviti ter kreira nove in nove izdelke za različne osebe in priložnosti. Njeni izdelki so barviti, sladki, igrivi in polni življenja. Med njenimi izdelki najdete tudi broške, obeske, nakit in naglavne okraske.

"Sladkih" izdelkov pri nas ne bo manjkalo!


KATARINA AHAC: Je punca, ki je šla v cvetlično deželo in založila povratno karto ;-) V njenem delu najdete veliko rožic, metuljčkov, roza in vijola barve, pa spuščanja "iiiiiiiiiiiiiii" zvokov. Bolj je kjut, bolj ji je všeč... Katarina je sem tista, ki jo lahko vidite kvačkat rožice na vlaku na poti v/iz službe! Kreativnost vedno in povsod!

Čudežne voščilnice za Čudežno deželo!


MARIJA KUČIŠ: Marija ne poznam meja v ustvarjanju. Začela z nakitom, našla se v barvah, čopičih, sukancih in gumbih. Ustvarja unikatne superge, ki vas ne pustijo ravnodušne.

V kakšnih barvah boste ve stopile v letošnje poletje?

OLESYA RUPAR:Rusinja, ki je svoj dom našla v Sloveniji. Nakit s cvetovi iz polimerne gline je nežen in romantičen, lahko pa eleganten in unikaten. Počutite se ženstveno s cvetličnim nakitom! S takim nakitom ne boste ostali neopaženi...

Nakit, za posebne priložnosti, ki popestri tudi vsakodnevno garderobo!


Bodite čudežno!

Jasmina in Blaž

Ni komentarjev:

Objavite komentar